Praktijk Corpus is in 2006 begonnen als Ingrid's Feet & Bodycare.

De praktijk is gestart als kleine praktijk bij mijn woning.

Inmiddels heeft de Praktijk een enorme groei doorgemaakt en is sinds 2013 gevestigd aan het bedrijfsverzamelgebouw aan de Pastoor Gillisstraat. 

 

Ingrid - Pedicure/ Manicure

Leuk dat je even kijkt wie het gezicht achter Praktijk Corpus is. 

Ik ben Ingrid, de drijvende kracht achter Praktijk Corpus.

 

Ik run Praktijk Corpus met veel liefde en plezier. Ik ben dan ook heel wat uurtjes in mijn praktijkruimte te vinden. Als ik niet aan het werk ben breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin. Heerlijk de buitenlucht in, een dagje weg, of gewoon thuis heerlijk ontspannen. En als ik even wil ontsnappen aan alle drukte, dan ga ik lekker de sportschool in, of wandel  / mountainbike ik een paar uur door de bossen.  

 

Verzorgd tot in de puntjes.

Sinds 2006 ben ik gediplomeerd pedicure. Na enkele jaren mijn praktijk te hebben gehad werd het tijd voor verandering. Zowel op persoonlijk, als zakelijk gebied. Ik ging mij bijscholen op gebied van manicure en beauty.

Ik haalde mijn certificaten voor manicure en werd schoonheidsadviseuse bij Oriflame. Mede hierdoor groeide Praktijk Corpus uit naar een mooie praktijk met een groot aanbod aan behandelingen.

 

Verzorging vind  ik heel belangrijk, (huid)problemen zijn er om opgelost te worden. Ik vind het geweldig als ik mensen de boost en het zelfvertrouwen kan geven om zichzelf te laten zien. Schoonheid zit van binnen, en met de juiste verzorging ook van buiten!

Nathalie - Pedicure

Hallo, mijn naam is Nathalie en ben Ingrid gaan versterken

in de praktijk. Ik ben geboren en getogen in Brabant maar heb ook 10 jaar in Engeland gewoond.

Ik werkte als begeleider met mensen met NAH (niet aangeboren

hersenletsel) wat soms een enorme uitdaging was maar ook was elke dag weer anders. Uiteindelijk wilde ik me toch weer settelen in Nederland.

Via een kennis kwam ik in contact met het vak van pedicure

en zowel het beroep als het ondernemerschap sprak me enorm aan, er is altijd wel iets te doen of iets nieuws te leren.

Ik ben aan de studie begonnen in 2015 en verdiep me nu verder met de medische vervolg opleiding.

 

Ik merk hoe blij je mensen kan maken als ze na een pedicure bezoek weer fijn op hun voeten kunnen lopen en daar haal ik voldoening uit. Net als Ingrid ben ik een positief en zelfstandig persoon die houd van plannen maken en verder komen in het leven. We hebben een positieve samenwerking die goed verloopt en ik ga altijd met goede zin naar het werk.

 

Tot ziens in de Praktijk!