Onze voeten hebben in ons dagelijks leven heel wat te voorduren.

(Hoge) hakken, (sport)schoenen, behoorlijk wat kilometers wandelen we op onze trouwe onderdanen. Vaak vergeten we dat tijdens al deze activiteiten onze voeten bloot staan aan druk en wrijving. Hierdoor kunnen voetklachten ontstaan. Veel voorkomende voetklachten zijn eelt, blaren, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels en tal van andere nagelproblemen. Deze ongemakken zijn vaak vervelend en pijnlijk. Een pedicure behandeling en goede voetverzorging kan hierbij verlichting bieden.  voetverzorging rijen

 

Tijdens een pedicurebehandeling worden de klachten aan de voeten besproken en behandeld. Daarnaast wordt de conditie van de huid bekeken en worden de huid, nagels en nagelriemen verzorgd.

 

De pedicurebehandeling is uit te breiden met vele extra's. Op deze manier is het mogelijk om je eigen behandeling samen te stellen. Van basic tot complete wellness behandeling, allemaal mogelijk bij Praktijk Corpus, uw pedicure in Rijen. 


Pedicure behandeling (ca 30 min):  € 26.50

  • Knippen van de nagels, verzorgen van de nagels/ nagelomgeving. Eelt verwijderen.
  • Behandeling van (indien aanwezig); likdoorn(s), kloven, ingroeiende nagel /schimmelnagel.
  • Verzorgende voetcrème.

Tijdens deze behandeling worden ook al uw voetklachten uitvoerig besproken. Mocht het zo zijn dat u zeer ernstige klachten heeft of al zeer lange tijd met klachten loopt stellen wij een behandelplan met u op. Dit behandelplan omvat en aantal behandelingen waarbij we uw voeten geleidelijk aan weer in topconditie brengen.

 

Pedicure Luxe (45 min): € 40.00

Als pedicure aangevuld met een ontspannende voetmassage

  

Pedicure behandeling + Shellac (60 min): € 40.00

Als pedicure, aangevuld met shellac gel. Deze lak blijft +/-  

4-6 weken mooi op de teennagels.

 

Nagelbeugel / nagellift: € 25.00

Speciale behandeling voor ingroeiende teennagels. Deze behandeling kan bestaan uit het liften van de nagel uit de nagelwal. Dit wordt gedaan met een speciale tool. Het plaatsen van een BS Spange beugel kan ook een optie zijn. Welke techniek wij toepassen bespreken wij altijd vooraf met u. U krijgt duidelijk uitleg over de behandeling en de nazorg voor deze behandeling.

 

Shellac aanbrengen:  €30.00

Onze CND shellac gellak blijft 4-6 weken perfect mooi op uw teennagels. Deze behandeling bestaat uit het knippen en vijlen van de nagels en het aanbrengen van de Shellac in een kleur van uw keuze.

 

Wratbehandeling: €10.00

Behandeling met de speciale HTC (High Temperature Cauter) wrattenpen. Met deze pen wordt de wratlocatie aangestipt. Deze methode is niet geheel pijnloos, maar aanzienlijk minder pijnlijk dan het bevriezen van de wrat. Afhankelijk van de grootte van de wrat zijn soms meerdere behandelingen noodzakelijk. Meestal zijn 3 tot 4 behandelingen voldoende, dit moet om de 3 tot 4 dagen gebeuren. Na afloop van de behandeling zult u weinig tot geen belemmering van de behandeling ondervinden zoals dat vaak wel het geval is met een behandeling met stikstof of een chemische pakking.

 

Wilde pedique gel:  vanaf €25.00

Met deze methode kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met deze methode op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. Deze methode is ideaal voor iedereen die een stuk nagel mist, een schimmelinfectie heeft of verkleurde nagels. LCN Wilde Pedique silver plus kan gecombineerd worden met een gekleurde gellak of naggellak. 

 

 

Extra's: (enkel te reserveren icm pedicure basis):

 

Nagels Lakken (eigen nagellak): €6.00

Nagels Lakken (incl. flesje nagellak): € 9.50

 

 

 

 


Praktijk Corpus, voor pedicure en voetverzorging

voetverzorging rijen, pedicure rijen