Ontspanning & Wellness.

 

De boog kan niet altijd gespannen staan is een bekende uitdrukking. Soms is het nodig wat tijd voor jezelf te nemen, even wat gas terug. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u niet altijd tijd vrij kan maken voor een wellness centrum, een spa of een hele dag sauna. Daarom hebben we bij Praktijk Corpus besloten dat wij een steentje gaan bijdragen in laagdrempelige ontspanning & wellness. Een stukje rust bij u om de hoek om het zo maar te omschrijven.

 

Wij bieden op dit moment een klein aanbod aan ontspannende behandelingen. Deze behandelingen zijn voor ons een extra service naar u. De behandelingen zijn laagdrempelig, leuk geprijsd en voor alle behandelingen zijn wij gecertificeerd deze te mogen uitvoeren.


Ontspannende voetreflexmassage (45 min) € 35.00

Kom terug in balans met deze ontspannende massage. Onder het genot van een grote mok koffie / thee weer even helemaal terugkomen bij jezelf.

 

Hoofd/nek massage (45 min) €35.00

Tijdens deze massage wordt uw hoofd en nek op een heel rustig tempo gemasseerd. Tijdens deze massage ligt u heerlijk ontspannen en kunt u alle zorgen van u laten afglijden. Zeer effectief bij hoofpijn en spierpijn in de nek/ schouders.

Gezichtsbehandeling (60min) € 37.50

Deze ontspannende behandeling bestaat uit het reinigen van het gezicht en de hals.  Een gezichtsscrub, een gezichtsmasker, dag of nacht verzorging, massage en indien gewent een lichte make-up. Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gewerkt met producten afgestemd op uw huidtype.

 

Wenkbrauwen epileren: €10.00