Onze handen zijn ons visitekaartje. Of je nu man of vrouw bent, onze handen zijn enorm belangrijk. Buiten dat het heel prettig is dat onze handen er goed uit zien, is het ook erg fijn als je handen gaaf en pijnloos zijn. De huid van onze handen komt staat bloot aan vele (schadelijke) invloeden. Het is dan ook erg belangrijk erg goed voor onze handen te zorgen.

 

Een manicure behandeling is een uitstekende manier om de handen gezond en verzorgd te houden. Een goed verzorgde huid is flexibel,  en beter bestand tegen alles wat zij moeten doorstaan. Zoals (veelvuldig) handen wassen, blootstellen aan koud / warm en gebruik van chemische middelen zoals schoonmaakartikelen. Al deze dagelijkse bezigheden schaden de huid van onze handen.


Manicure behandeling  (30 min):  € 26.50

manicure bad, scrub, het verzorgen van de nagelriemen, vijlen van de nagels, nagellak aanbrengen, een korte massage met heerlijke handcreme.

 

Manicure + Shellac (75 min) €40.00

 

 

 

CND Shellac gellak:

Minimaal 2 weken lang perfect verzorgde nagels in de kleur die u wenst. CND staat voor kwaliteit en gebruiksgemak. Deze shellac wordt aangebracht op uw natuurlijk nagel. Zonder deze te vijlen, uw eigen nagels behouden op deze manier hun stevigheid. Ook het verwijderen van de shellac gaat niet gepaard met vijlen. Deze shellac laat zich prima van de nagel weken met een huidvriendelijke remover.

 

Shellac aanbrengen (45 min): € 30.00

Shellac kleurwisse;l (60 min): € 35.00

Shellac verwijderen: € 7.50

 

 


praktijk corpus, manicure in rijen